Grimbie69 - Biesen A

Vandaag maakten we de trip naar Biesen. Door een blessure van Michael moest de coach puzzelen en zo begon Yves Kuypers voor het eerst in de basis. De match begon slecht voor ons met een blessure voor Pieter Slechten. Zonder iemand in de buurt blesseerde hij zich aan de kuit/achillespees. We hopen dat het verdict niet te erg is! 🙏🏻
In minuut 13 trapte een speler van Biesen richting doel, het schot week af en verdween in een boogje over Kjen in doel: 1-0. Wij konden daar in minuut 20 pas iets tegenover zetten. Nino zette hoog en ver voor, maar de volley van Mark miste het doel. Een minuutje later stelde Pieter Hendrikx de thuisdoelman op de proef, maar zijn schot was te zwak en te centraal. Op het halfuur bereikte Wouter met een ingooi Jeffrey, die kapte zich goed vrij en besloot met links op doel. De doelman had er moeite mee en werkte de bal in hoekschop. 5 minuten voor de rust schatte Wouter een bal verkeerd in, de spits van Biesen ging ermee aan de haal. De spits ging richting zijkant en werd foutief afgestopt door Yves Kuypers. Wouter was echter teruggekeerd, dus Yves was niet de laatste man. De scheidsrechter had de gele kaart vast, maar werd ineens overvallen door een vlaag van zinsverbijstering en duwde Yves een rood karton onder de neus. In het tumult dat daarop volgde, kreeg Vincenzo een gele kaart.
RUST: 1-0
5 minuten na rust werd een overduidelijke fout op Dieter niet gefloten, waarna Biesen in de aanval trok. Uiteindelijk belandde de voorzet bij een thuisspeler, die de bal eveneens overduidelijk controleerde met de arm en er 2-0 van maakte. Zowel de scheidsrechter als de lijnrechter wilden dit gewoon niet zien, waardoor er natuurlijk tumult ontstond. In dat tumult kreeg Vincenzo een tweede gele kaart. Hierdoor liepen de frustraties nog hoger op bij iedereen. Uiteindelijk maakte Biesen nog de 3-0, maar ondanks dat we maar met 9 op het veld stonden, was dat met momenten niet te zien. Zo was Nino nog dichtbij de eerredder, maar zijn pegel strandde op de lat. Uiteindelijk floot de ref af, 1 van zijn beste beslissingen in 90 minuten. We hopen dan ook van harte dit scheidsrechterlijk trio niet meer te ontmoeten. Op naar volgende week!
🔴⚫️
Geschreven door Grimbie69

Schrijf Je In Voor Onze Nieuwsbrief!

P