FANtastisch

⚽️🔥 𝐅𝐀𝐍𝐭𝐚𝐬𝐭𝐢𝐬𝐜𝐡! 🔥⚽️

FANtastisch, de onlinecompetitie van Provinciaal Voetbal Limburg, is terug! PVL gaat de komende weken op zoek naar dé Limburgse club met de meeste fans. Alle 180 Limburgse teams gaan de strijd aan met elkaar, in onze zoektocht naar de nummer 1 bij de vrouwen en de nummer 1 bij de mannen!

Wie kroont zich tot kampioen van onze competitie en volgt daarmee
FC Herk-De-Stad B op als winnaar? Stem je favoriete ploeg naar de overwinning! Vanaf volgende week zullen iedere dag verschillende duels plaatsvinden. Uiteindelijk zullen twee van de 154 mannenclubs en twee van de 26 damesteams overblijven om te strijden voor deze felbegeerde titel!

Maar dit jaar zal het niet enkel bij een online competitie blijven. De finalisten zullen online de strijd aangaan met elkaar, maar ook op het veld zullen ze op neutraal terrein strijden voor de overwinning! Een resultaat van de onderlinge strijd op het veld is slechts één van de drie voorwaarden om gekroond te worden tot de Limburgse club met de grootste fanbase!
De fans zijn dus van cru-ci-aal belang!

Tot slot: de winnaar gaat naast de internetfame ook lopen met een volwaardige prijs. Welke? Hou daarvoor de komende tijd de socials van Provinciaal Voetbal Limburg in de gaten!

Stem jij je club naar de finale!? ⚒⚔

Schrijf Je In Voor Onze Nieuwsbrief!

P